Završna konferencija projekta Pomozimo našim krajevima

Dana 27.4.2023. u Staroj školi u Šenkovcu u 18:00 h, korisnik bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, Udruga Ivana Perkovca, održala je završnu konferenciju projekta Pomozimo našim krajevima.

Uspješnost projekta predstavljen široj javnosti, na konferenciji je bilo prisutno tridesetak sudionika, a događaj su popratili mediji TV Zapad te Zaprešićki kraj.

Predsjednica Udruge, gospođa Jasna Horvat pozdravila je sve nazočne te izrazila zadovoljstvo provedenim projektom i zahvalila svim sudionicima projekta. Također naglasila je kako je Udruga ojačala svoj kapaciteta u ljudstvu i volonterima, upravo zahvaljujući projektu te Udruga trenutno broji 60 aktivnih članova što je najviše od osnivanja Udruge Ivana Perkovca.

Uspješnost provedbe projekta, ostvarene ciljeve te opise svih provedenih aktivnosti s fotografijama prezentirala je voditeljica projekta gđa Sanja Lazić. Kroz prezentaciju je istaknuto da su svi ciljevi projekta ostvareni, a najviše od svega dugoročna održivost udruge te zadovoljstvo njenih članova i lokalne zajednice. Naglašena je mogućnost i važnost javljanja na eu natječaje, te je također istaknuto da je udruga kroz projekte stekla nova iskustva, promociju, poznanstva, partnerstva ali je i pokazala kvalitetan i odgovoran rad. Kroz konferenciju, kratke osvrte na aktivnosti dale su i psihologica gđa.Barbara Benčić, volonterka gđa Ančica Šoštarec, edukatorica volontera gđa Zdravka Kramarić te su iznimno zadovoljne i sretne što su sudjelovale u ovakvo važnom projektu na lokalnom području. Sve prisutne na kraju je pozdravio načelnik općine Brdovec gospodin Alen Prelec.

Druženje sudionika nastavilo se u Staroj školi uz catering Stara preša.

Fotografije i video isječke pogledajte u našoj fotogaleriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *