Radionice za jačanje imuniteta tijekom rujna

Tijekom rujna održano je ukupno četiri radionice.

7.9. na radionici je sudjelovalo 7 sudionika na kojoj se prolazilo snalaženje i promišljanje o kriznim situacijama s naglaskom na ponašanja i postupanja kod požara. Najavljeno je vježbanje donošenja odluka u kriznim situacijama.

Na radionici 9.9. sudionici su slušali upute i savjete kako postupiti u situacijama požara kod elektroničkih uređaja u stanu. Sudionici često koriste električne instalacije i iste znaju ostavljati ne isključene iz napona. Upoznati su kako brzo reagirati ako dođe do požara na elektro instalacijama i koristiti ono što im je najbliže i pri ruci a to su razne tkanine kojima treba ugasiti vatru.

Na radionici 12.9. sudjelovalo je 10 sudionika s kojima smo nastavili s opasnostima vezanih uz elektro instalacije i mogućih požara. Konkretno smo predočili sudionicima opasnosti strujnih udara u kupaonicama, posebno u situacijama kada koriste električnu struju i imaju vodu po podu ili ulaze u kadu.

Sudionici su imali mogućnost razgovarati o  malim kučnim uređajima u sobama i kuhinji koje koriste u kučanstvu i opasnost od istih. Danas mladi koriste razne uređaje kao što su TV , video i igračke konzole, mikrovalne, grijalice i sl. Skrenuta je pažnja sudionicima da  nakon korištenja istih isjključe ih i stave izvan napona.

Na radionici 13.9. sudionici su imali mogućnost razgovarati o  malim kućnim uređajima u sobama i kuhinji koje koriste u kučanstvu i opasnost od istih. Danas mladi koriste razne uređaje kao što su TV , video i igračke konzole, mikrovalne, grijalice i sl. Skrenuta je pažnja sudionicima da  nakon korištenja istih isjključe ih i stave izvan napona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *